Mike Karssen (Sportpodoloog)

Is sinds januari 2020 eigenaar van Just For Feet maar al sinds 1993 werkzaam in de winkel waarvan zijn vader, Theo Karssen, de oprichter is. In al die jaren heeft Mike veel geleerd van zijn vader en heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een deskundig adviseur van functionele sportschoenen voor verschillende sporten en maakt hij met veel kundigheid en plezier steunzolen op maat.

Samenwerken voor het beste advies is een belangrijke manier van werken bij Just For Feet. Om die reden is er veel contact en samenwerking met fysiotherapeuten, manueel therapeuten, looptrainers en personal trainers in de regio en daarbuiten.

Naast de verkoop van schoenen en het maken van steunzolen regelt hij de inkoop van het assortiment in de winkel en verzorgd hij social media zoals; LinkedIn, Facebook, Instagram.

Mike staat na al die jaren nog altijd achter de slogan van Just For Feet; ‘Ervaar het verschil en geniet ervan’.

Over ons

Just For Feet en Just4Feet is inmiddels een begrip in Ede en omstreken. Met een ruim assortiment aan schoenen en een uitgebreide sport podologische afdeling bedienen wij vele sporters. Of het nu gaat om wandelen, amateur sport of topsport, Just For Feet is het juiste adres voor advies, aanpassing, zooltjes en sportschoenen. Maak een afspraak of kom langs en ervaar het verschil!

Just For Feet

Maandereind 44B, 6711AE te Ede

Maak een afspraak

 

thediff