Theo Karssen (Sportpodoloog)

Enorme ervaring in de sportbranche en sportwereld. Specialisatie is sportpodologie en bewegingsanalyse. Theo heeft al vele jaren een goed samenwerkingsverband met verschillende Paramedische deskundigen in de regio.
Theo is goed in het opsporen van de oorzaak van de klachten. Hij is in staat deze te verhelpen door middel van het aanmeten van schoenen en/of zolen.

Mike Karssen (Sportpodoloog)

Heeft nu al veel ervaring met alles wat met schoenen en voeten te maken heeft. Specialiteit is advisering van schoenen en zolen. Verder zorgt Mike voor de inkoop van het geboden assortiment.

Inke van den Bos

Ik ben Inke van den Bos en woon in Ede. Ik ben dagelijks te vinden in de sportschool. In het weekend loop ik wandeltochten van 25 kilometer om te trainen voor de Nijmeegse vierdaagse welke ik al 8 keer heb uitgelopen. In mijn jeugd heb ik 10 jaar op atletiek gezeten waar ik tevens trainster en jurylid was.

Cherrie Karssen

De stille kracht achter Just For Feet. Specialisaties zijn omgang met mensen en de administratieve beslommeringen.

Opruiming

opruiming    Opruiming opruiming

Over ons

Just For Feet en Just4Feet is inmiddels een begrip in Ede en omstreken. Met een ruim assortiment aan schoenen en een uitgebreide sport podologische afdeling bedienen wij vele sporters. Of het nu gaat om wandelen, amateur sport of topsport, Just For Feet is het juiste adres voor advies, aanpassing, zooltjes en sportschoenen. Maak een afspraak of kom langs en ervaar het verschil!

Just For Feet

Boogstraat 3, 6711AE te Ede

Maak een afspraak

 

thediff